\chapter{Some Chapter}
\label{ch:some_chapter}

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.



\section{First Section}
\label{sec:first_section}

Text with figure reference \cref{fig:figure}\TODO{remark}.

\begin{figure}[!ht]
  \centering
  \begin{subfigure}[b]{0.32\textwidth}
    \centering
    \includegraphics[width=\textwidth]{example-image-a}
    \caption{CaptionA}
    \label{fig:label_a}
  \end{subfigure}
  \hfill
  \begin{subfigure}[b]{0.32\textwidth}
    \centering
    \includegraphics[width=\textwidth]{example-image-b}
    \caption{CaptionB}
    \label{fig:label_b}
  \end{subfigure}
  \hfill
  \begin{subfigure}[b]{0.32\textwidth}
    \centering
    \includegraphics[width=\textwidth]{example-image-c}
    \caption{CaptionC}
    \label{fig:label_c}
  \end{subfigure}
  \caption{Caption.}
  \label{fig:figure}
\end{figure}

Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi.

Nam liber tempor cum soluta nobis eleifend option congue nihil imperdiet doming id quod mazim placerat facer possim assum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis.


\subsection{First Subsection}
\label{sec:first_subsection}

Text with number \num{42}.



\section{Second Section}
\label{sec:second_section}

Text with table reference \cref{tab:table}.


\subsection{Second Subsection}
\label{sec:second_subsection}

Text with SI unit \SI{20}{\percent}.

\begin{table}[!ht]
  \small
  \centering
  \begin{tabularx}{\textwidth}{X | c S[table-format=2.1]}
    \toprule
    \textbf{ColumnA} & \textbf{ColumnB} & {\textbf{ColumnC}} \\
    \midrule
    Row1 & text & 42.0 \\
    Row2 & text & \bfseries 31.4 \\
    \bottomrule
  \end{tabularx}
  \caption{Caption.}
  \label{tab:table}
\end{table}



\section{Third Section}
\label{sec:third_section}

Text with equation reference \cref{eq:equation}.


\subsection{Third Subsection}
\label{sec:third_subsection}

Text with inline math $e^{i \pi} + 1 = 0$.

\begin{equation}
  \label{eq:equation}
  \sum_{k=0}^\infty q^k = \frac{1}{1-q}
\end{equation}



\section{Fourth Section}
\label{sec:fourth_section}

Text with algorithm reference \cref{alg:algorithm}.


\subsection{Fourth Subsection}
\label{sec:fourth_subsection}

Text with long acronym \acl{ann}.

\begin{algorithm}
  \caption{Find the greatest common denominator}
  \label{alg:algorithm}
  \begin{algorithmic}[1]
  \Procedure{Euclid}{$a,b$} \Comment{The g.c.d. of a and b}
  \State $r\gets a\bmod b$
  \While{$r\not=0$} \Comment{We have the answer if r is 0}
    \State $a\gets b$
    \State $b\gets r$
    \State $r\gets a\bmod b$
  \EndWhile\label{euclidendwhile}
  \State \textbf{return} $b$ \Comment{The gcd is b}
  \EndProcedure
  \end{algorithmic}
\end{algorithm}